Přeskočit na obsah

Kamarádská výprava 19.-21.4.

    Hanz a Réňa 

    Ze zastávky ve Švábově jsme došli na srub. Tam jsme si dali večeři a šli spát. Nejstarší družiny ještě nastoupili do kuchyňské čety a bleskově připravili základ na sobotní oběd. Ráno jsme šli jsme na rozcvičku a po vyčištění zubů, jsme si dali snídani (chleba se sýrovkou, čajíček). Následně jsme se sbalili a vyrazili jsme za Vlčkama do kulturního domu v Nové Vsi.  

    Společně s nimi jsme celý den procházeli tábornickou stezku. Tam byli: uzly, poznávání zvířat a rostlin, zdravověda, mapa, stavění stanu, práce s nářadím a šifry. 

    Když někteří z nás už měli hotovo přijel oběd. Dali jsme si oběd a následoval polední klid. Po něm ti, kteří ještě neměli doděláno obíhali zbytek stanovišť a zbytek měl volno. Následovala soutěž, ve které jsme využili své dosud získané znalosti. Proběhlo rozdávání cen a svačina. Po svačině jsme se začali pomalu rozcházet. Vlčci šli domů a my vlčátka jsme se pomalu začali vydávat na Srub.  

    Když jsme se vrátili na Srub sázeli jsme stromky u umývárky. Dali si večeři a šli hrát hry. Na konci dne jsme si šli lehnout a Karotka nám k usínání zahrál na kytaru. 

    V neděli jsme dělali to co obvykle. Uklízeli Srub a okolí. Na papkali jsme se oběda a vydali se do Horní Cerekve na vlak.  

    Venoušek a Barunka 

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *