Přeskočit na obsah

Country bál Vlčat 2024

    Letošní Vlčácký country bál se konal opět v malebném sále starojihlavské vesničky Kosov, který pro vlčátka připravili instruktoři již v pátek, zejména topení v kamnech a zprovoznění výčepu ZONky (díky Evíku, Kari a Miki).
    Tanečníci měli sraz v sobotu kolem druhé hodiny odpolední, většina dorazila pomocí domácích kočárů. Poté co jsme se všichni sešli a našli si místa u stolů,
    mohlo započat hromadné veselení a tanec. K tanci, poslechu a tanečním soutěžím hrála skupina Kapela, která je převážně složena z Vlčat (Soňka, Réňa a Fíďa).

    Jako první na programu byla oblíbená židličkovaná, zahráli jsme tři kola a výherci si vysloužili čokoládu aby patřičně přibrali
    a byly na příštím ročníku znevýhodněni. Dále měla kapela přestávku a dětičky byly obslouženy v podobě točené ZONky a sůši.
    Vlčátka se pak rozdělili na mladší a starší a pod vedením Réni a Evíka se učili společný tanec Zuzanu.
    Všem to moc pěkně šlo a po několika nácvicích již tanec plně ovládli a společně ho pak během odpoledne ještě několikrát tančili.

    Tím se náš country bál přehoupnul do druhé poloviny a na podiu se objevila kapela Golden boys složená ze zkušených muzikantů,
    v létě tábořících na vlčatům dobře známém Zlaťáku. Na rozjezd byl volný tanec, při kterém tanečníci bez ostychu brázdili tanečním parketem.
    Na řadu přišla druhá taneční soutěž, balonky na čelo. Kapela hrála jako o život, soutěžící poctivě tančili a něktéré páry vydržely opravdu dlouho.
    Kdo vyhrál si už nepamatuji ale opětovně gratuluji a taktéž vysoutěžili sladkou výhru.
    Dalo se ještě jedno kolo, které bylo opět výživné a vykouzlilo nám úsměv na tvářích.
    Poté nám ještě kapela zahrála několik písní a to už v rámci spíše dámské volenky, protože kluků letos moc nedorazilo. Ale to vůbec nikomu nevadilo
    a skvěle jsme se bavili. To už se neúprosně přiblížila hodina pátá a vlčátka se museli pomalu sbalit a odebrat na autobus domů.
    Ještě rychlý nástup před sálem, lísteček za výpravu a Uff Uff nepoddat!

    Tak zase za rok se budeme moc tešit!

    Réňa & Edík

    Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *